16.20 what am i supposed to say when i'm all choked up, and you're okay... i falling to pieces.

tjenare mään.. jag gör väl detta inlägg mest som ett fucking tidsfördriv, och för ida sa det ;) hihi puss på dig sötis!
ellinor gick hem för en stund sedan, hhaha aldrig en lugn stund med henne.. fan.. igårkväll när jag hade somnat vaknar jag upp igen av någon... kastar popcorn på mig helt random. ja.. inte var det jag vartfall.. hon läste också högt ur en gammal kittybok. så duktigt. ;d imorse gick vi ut med hennes hund vid halv nio cirkus. vi tog väl en tur i skogen, och där hittade vi la lite bär som vi plockade.. sen gick vi till mitt hemliga hallonställe som jag har här hemmavid, och plocka en ejäl hoper hallon... sen hade vi världens godaste frukost jag ätit på länge. vi har också gjort den sammanfattningen.. vi gillar mat. punkt.

ida min underbara finaste vän kommer hit sen och ska spela guitarhero med mig, och jag är duktig och kan ta låtar på expert.. det borde göra mig till typ.. odödlig? :o ah nu ska jag kolla på den näst bästa serien jag någonsin sett.. för er som inte fattar vilken den bästa är.. så givetvis är glee toppen av toppen.. men ah skins us up next. !



ah.. en otroligt go brännish efter en halvtimme i falkenberg.. najs

hihihihi snart kommer idis. :D


12.44 so let's drink another drink, cause it will give me time to think.

hejhejhejhej
första träningen är gjord på... ah jag vet inte hur länge riktigt. jobbigt jobbigt ledsamt typ. men jag tycker faktiskt att den gick riktigt bra för att vara första på allt för länge. men vafan. påt idag igen liksom. asnajs.
jag har också kommit hem från falkenberg för er som inte har fattat det osv. men ah :d haha ellinor kom ner sista veckan vilket gjorde hela semestern ännu bättre.. och igårkväll gick vi ut en sväng och pratade, helt sick att hon ska flytta om typ en vecka från vartofta.. helt jävla sick... det känns väldigt konstigt faktsikt.. men aja.. det är ju rätt så nära ändå liksom.. men ändå.. ah ballt.. jag kan verkligen inte sluta garva åt  henne... hon är ju så sjukt go'. fan. hon berättade en sak igår och jag var så jävla nära på att kissa på mig.. hahhahha "David?! kan du sluta ta mig hela tiden, för du är så äcklig!" hahahhahahhaahhah ah det var skoj.

ah idag ska jag få iväg mig och min far till min älskade!!!! farmor och kolla hur hon mår och sådär.. sen blir det väl antagligen en tripp till stenstorp också.. i vanlig ordning när man dealar med fadern min ;d




ahmendu, tja!


RSS 2.0