23.01 well, you wonder why i'm always dressed in black, why you never see birght colors on my back

jag har sådan sjuk beslutångest! när jag fyller 18 vill jag tatuera mig på handleden, något enkelt liksom, inte för stort men jag vill ju att den ska symbolisera något med, har hittat massor av fina tatueringar, vad tycker ni?
 
 
jag är ganska inne på några fåglar, men har inte bestämt mig än.. vad tycker ni?
 
 
 
KÄRLEK!

17.59 i still breath, but my heart is barely beatin', weavin' dreams on a broken lawn, healing wounds will not stop my soul from bleeding

jag saknar dig med massor sarha, ja! det tycker jag verkligen vi ska göra, snarast möjligt.
hört att det inte är lätt att ta kort på ett rörande motiv?
 
annars mår jag bra. skolan går bra. jag har kanske inte så mycket inspiration, så jag tar mig en kaffe och lite choklad och gör lite läxor.jag kollade på "jag saknar dig" igår, har nog inte gråtit så mycket på länge, för jag hade så sjukt ont i ögonen idag, men det är najs.
känns lagom bra att veta att jag är ledig imorgon, men ska till tandläkaren tjugo i åtta imorgonbitti. lagom surt. nu ska jag sura en stund och tycka synd om mig själv.
 
 
 
KÄRLEK!
 

18.22 turn up that radio, hear the rock n' roll, malibu shines like summer gold, wild beaches in the salty wind

det är alltid lika svårt att veta hur man ska börja... men nu kör vi!
jag sitter och kollar på behind the music om lil wayne today, och han är rätt bra ändå!
 
jag har insett några saker idag,
1. min syster går verkligen på göteborgs universitet (!!!)
2. detta kommer bli ett bra år med klassen, sista året! NU JÄVLAR!
3. jag kommer ha några tatueringar innan jag dör.
 
jaa. nu kommer snart sandra, och jaa.. det är trakorrace, och jag känner PAARTY... eller gör jag? jag tror jag stannar hemma. höhö
 
ha det bra ni människor!
 
 
 
KÄRLEK
 

21.45 you're so damn hard to please, we've got to kill this switch, you're from the 70's but i'm a 90's bitch.

hejsan hoppsan!
jag går i trean nu och är cool.. det känns ganska så mycket surrealistiskt att nästa flock som tar studenten är bland annat jag, och alla andra av mina klasskamrater som jag gått med sedan barnsben. jag minns när vi jagade varandra med sparkcyklar, eller åkte vattenrutschkana nakna om somrarna på förskolan och nu så har alla körkort (utom jag, mitt novemberbarn) och allt känns så konstigt bara. men så är det ju, man växer upp.
kanske lite skönt också..
jag har till och med redan tagit tag i mig själv och gjort min första läxa för i år idag. kind of cool. det känns väldigt skönt också faktiskt. allt flyter bra och jag har ambitioner för framtiden för första gången typ. nu ska jag äta lite mer mat, ta en espresso från min sjukt snygga kaffemaskin(!!!) sen gå och lägga mig, för imorgon kommer min bästakompis och då är det bäst att vara pigg.. hihi
där fick ni allt ett rejält inlägg ni. ovanligt.
 
ps. jag vet inte varför min rubrik smälter samman med the doors... men alla gillar väl dem, så det gör väl inget??
 
KÄRLEK

21.11 people are strange, when you're a stranger, faces look ugly when you're alone, women seem wicked when you're unwanted

golden baby!
 
 
 
KÄRLEK

19.52 jag har vakat många nätter, förhandlat med mig själv, jag har sagt "du borde lämna denna mannen nu ikväll", det tog allt för många år för mig att äntligen bli fri, det har slitit mig itu.

tjeeeenare!
jag orkar inte ge er någon full lägesrapport, förutom att jag är trött, jag jobbar för fullt på katarinagården, halva tiden är gjord. och till helgen åker jag till falkenberg med mina föräldrar, mysigt!
 
 
 
before i die i want to
 

RSS 2.0