20.33 if you want to know, you wounded me, you wounded me down to the bones, but a part of me, a part of me knows

ah tjena. här var det dött.
men jag har varit hos mamma då jennie och jonathan och theosen kom, och det var så mysigt att jag inte hann uppdatera. ärta på er!
sen har jag även åkt på nån förkyldning här och tappar sakta men säkert rösten. fan.
ah... idag iskolan så var det oerhört flummigt. kanske lite för flummigt.
nu har jag köpt ett par nya byxor och en fin klänning til i sommar. det blir nog bra. jag behöver verkligen förnya min gaderob. men det lär jag få vänta med känner jag. fan.



jorå.

några gamla härliga sommarbilder. nu vill jag till falkenberg. nu.

09.40 when i had you to myself, i didn't want you around, those pretty faces always made you stand out in the crowd.

goodmorning my beloved ones!
ja.. har väl just vaknat och gått opp! hahah jag gillar det ordet.. opp, det låter liksom.. gött.
ska hoppa in i duschen nu, och sen bege mig till tandläkaren för kontroll with the ställningen in my mouth.
sen ska jag och pappi köpa med oss semlor till mor och ta en kopp kaffe, eftersom det trots allt är fettisdagen today, det blir nog fint det! :)


kooompis!

23.50 when you try your best and don't succeed

kompis det går bra nu!
jag har suttit och försökt kolla på ett gleeavsnitt (40 min), (senaste från säsong 3) över två timmar.. bra dator?
dzMPBC on Make A Gif, Animated Gifs
hhaha nu börjar jag skratta åt mig själv...

jag är trött.

20.35 i keep a close watch on this heart of mine, i keep my eyes wideopen all the time, i keep the ends of this tie that binds

hejsan kompis!
jag skriver om att flytta hemifrån.
det går sådärbra.
imorgon ska jag till tandläkaren.
sen ska jag till skolan.
men jag börjar vid halv två.
det är fettnajs.
nu ska jag fortsätta men privatekonomi.
sen ska jag se på glee.
det är bra.

AVDMy6 on Make A Gif, Animated Gifs


puss!

(det är jag och Mr.Cash numer!)

10.48 du vet mycket väl vad du gjort, den där blicken du ger mig är gammal nu för mig, jag vet hur funkar jag kan dig ut och innantill så hälsa ditt hjärta att allt är slut

tjenixen.. jag har fastnat för den låten amajgiiied (;d) hihih Norlie & KKV – Tröjan du hatar puss!

ah.. jag städade mitt rum igår.. tog hela dagen.. gash.
idag ska jag spela match.. eller ah.. internmatch som det så fint heter. hihi mellan ett annat vsklag. det blir nog fint det. sen följer ellisfellis med mig hem och slagging here and so ;d hihi det blir nog fint dä.



this is how i do it.

nu ska jag ta på mig my clothes....





puss!

15.32 jag hoppas att olika olycker händer, du vet vad jag känner.. jag vet att du hör... jag hoppas du får leva med det resten av ditt liv.. du får leva med det i evig tid.


f*ck cleaning ....

14.27 give me a seccond i, i need to get my story straight, my friends are in the bathroom, getting higher than the empire state. my lover is waiting for me cross the bar.

hela förmiddagen har jag spenderat med min stora kärlek.. GLEE. ihihihih
ah jag ska väl kanske ta på mig lite kläder och göra iordning på mitt rum, tills pappa kommer hem så han inte blir tokarg ;D hihi ah
frukost var gott bara så ni vet.
kaffe vore jävligt giied nu faktiskt. ahah det ordet var sen längesedan glömt alltså... gieed.. coolt ord.
ah nu får ni ett citat som stämmer just nu.






och jag går i dagar, i tröjan du hatar.

10.54 take it easy take it easy, try to cool it boy, does your mother know?

godmorgon!
jag sitter la här och kollar på teen mom, rätt så okej.
ah. har väl inte så jättemycket att skriva men jag ska la städa lite idag, och rocka på giutarhero.. ganska så rastlöst faktiskt. men jag lever väl vidare. :)



zgIe62 on Make A Gif, Animated Gifs

nu är jag hungrig.

23.08 oh but that one night, was more than just right, i didn't leave you cause I was all through

gnight!
Qz1crH on Make A Gif, Animated Gifs

19.36 sure, she's got it all, but baby is that really what you want. bless your soul you got your head in the clouds





a state of mind.







F.Y.I.

16.30 i just walked in to found you here with that sad look upon your face, i should have changed the stupid lock i should have made you leave your key if i had known for one seccond you be back to bother me

hejsan hejsan hejsan!

jag hade det asbra med sarha igår, gud så mysigt vi hade det!
jag kom till henne runt åtta, vi gick och handlade och tjugo i nio började vi baka scones, och åt världens godaste frukost. sen gick vi upp till stan och hälsade på mammi med blommor, nymalet kaffe och lite godis som en kryapådigallahjärtansdagendagefterpresent liksom. sen gick vi hem till sarha med mamma i följeslag och lagade mat igen! ihihih mys!

jag fick med mig ellinor hem är igår och hon har länsat mitt kakförråd och mitt glassförråd.. haha samt min mobil fick sig en stöt när jag hade somnat.. ellinor är inte att lita på alltså... hihih

nu ska jag laga mat och tagga för träning, det blir nog fint!



ÄRTA!

20.40 det kommer svida till, men jag behöver det. jag måste ändra historien, jag måste ändra om de där sista orden.

hejsan hoppsan!
idag har jag och min pappa och sandris varit i falkenberg. och så skoj vi hade. hihih vi fikade i bilen... kaffe ur termos, äggmacka i smörpapper och ostmacka med gurka och en muffins. sådär lagom tisdagsmys.

tisdag och det är standardträning. men när jag precis är påväg att ta handtaget och gå ut och vänta min skjuts.. ringer min mobil och lasse w ljuder ur högtalarna. då är den inställd. känns gott. lagom otaggat liksom :(

imorgon ska jag för första gången få träffa min underbara syster, sarha. (hon som är som mig fast annorlunda.. hon som ser mig för den jag är, och inget annat.. hon som delar samma underliga humor som mig, och hon som jag alltid kommer att älska!) känns det som... vi kommer ha det sååå mysigt faktiskt!!! jaa det tror jag av hela min själ! hihihihhihhi

nu ska jag äta med min pappa!


hejdå!

14.25 you got a new friend, well i got homies, but in the end it's still so lonley.

ah tjenare :)
nu på förmiddagen har sandris varit här, vi har spelat gh och ja.. jag äger. sen har vi druckit kaffe x2. en vän som är precis lika tokig i denna dryck som jag. jag har fixat hennes blogg. ganska jävla snyggt faktiskt. vi fotade henne i förrgår och jag sminkade henne oså, så det blev lite fotostudio.. vilket min pappa hade väldigt skoj åt.

vad jag gör av resterande dag återstår se, jag kanske sminkar mig superdupermycket för att prova och sen tvätta bort det, och gör en ny sminkning, eller så fastnar jag i gh eller mariokart... eller så slösar jag bort min dag vid datorn. jag får se!



här sitter jag chillar i min pappas asgoa tischa.
pusshej!

10.21 so i made up my mind, this must come to an end. but look at me now, will i ever learn... i don't know how, but i suddenly lose control

ah, tjena.
jag är ganska trött. jag vill sova. men det ska jag inte. idag ska jag städa mitt rum. det behövs. inte skoj.

igår var jag hos min farmor då, och det var jättemysigt faktiskt, väldigt god mat (som jag dessutom fick med mig  lite av hem också :)) jag tror min farmor har världens godaste kaffe också! mmmums!
förra helgen var det party med några tjejer från klassen, oja... det gick väl kanske inte som önskat. men jag hade kul ändå! tack flickor!!!

jag har sådan sjuk träningsvärk efter veckans pass på form... functional moves! asbra!! om ni vill känna smärta i rumpa och lår, så prova det. gött faktiskt! :)

som sagt idag då.. ska jag städa på mitt rum, äta farmors goda kycklingpaj, och hänga lite.. sounds good....

ps. JAG VILL HA SOMMAR. ds.


17.06 vill hellre genomlida 99 jävla vintrar, rulla naken över krossat glas äta fimpar

mest för att jag inte har orkat ta i tu med den tredje delen för jag vet hur tidskrävande de två första delarna var, och för att jag har lov! men nuså kör vi!

del 3
September 2011.
denna månad gjorde jag väl inte direkt så jätteeeemycket! jag jag gick numer inte längre första ring, utan andra, och jag vande mig vid tanken av att 95' var bland oss nu, det kändes ju lite konstigt men det funkade! jag väntade tills jag nästan dog på inomhussäsongen i fotbollen så jag kunde komma tillbaka till den, saknade den så det gjorde ont! jag bokade även in en klipptid på LA studio och blekte mitt mörka hår.. mer än så gjorde jag väl inte direkt.

den första bilden med den nya hårfärgen. var toknöjd!

jag njöt lite till denna snyggingen också.
Oktober 2011.
oktober var en seg månad. jag festade väl måttligt, eller ja.. det var jävligt skoj! jag åkte till falkenberg över dagen, tog det mest lugnt... det händer liksom inte så mycket dessa höstmånader.. men ah! jag åkte till skövde med sofiepropp på höstlovet och det var oerhärt skoj. veckan efter höstlovet gick jag även ut på apu i 6 veckor.

ida är en väldigt söt människa!

lite halloweenpartaj
November 2011.
denna månad, var väldigt bra! jag fyllde 17 höstar, och kom på att det bara var ett år kvar tills jag fyller 18 med alla dess previlegium. odencup spelades, jag vred sönder knät... IGEN. men det var lugnt. mammi fyllde år. och fest blev det! jag kikade på melissa horn med min älskade syster och gissa om det var mysigt!

kidnappades en helgdag i november och firade min födelsedag! finfina vänner jag har!


taggade odencup med miasötisen!

ärta
December 2011.
nu började den hysterin över julklappar. men det var ganska lugnt på den fronten.
APUn slutade några dagar innan jul, och vi hade tjejmys här hemma med Lisa, Ellinor och Sandra innan jul och bytte lite julklappar och dylikt. det var mysigt. men självklart blev det lite fest denna månad också.
Nyår firades på bästa möjliga sätt! med ellinor, lisa, rebecka, och sandra ute hos rebecka, sen en taxi in till stan till dagnys. åh vad roligt vi hade flickor!!!! puss på er!

börjanavdecemberfest-bigbrotherpåterrassen

nyårshänghosvärldenssötasterebecka! heltnormalt.



så var det med det... hioihhiiih


nu ska jag tagga kalas hos världens bästa farmor! ps. jag har lov.



RSS 2.0