15.33 Man måste dö några gånger innan man kan leva.

Internt meddelande till min motsats-
It's gonna be god damn superÖÖÖÖSSS!
Nu till vidare affärer! Hej på er säger en otroligt trött chay idag! Visserligen är jag ÄNTLIGEN på väg ner till kusten för min enda semester i sommar typ, över helgen... But still, :)
Anledningen till att jag är så satans trött är att igår när jag jobbade på dagen kom chifen, och kollade om jag kunde worka night. Jadå säger jag och inser att jag skulle vara ledig på fredagen också då och kommer ner till mitt paradis tidigare! Så efter 18h jobb, 4h timmars sömn och 2h vaket tillstånd är denna b-ruden väldigt trött som sagt då! :) men pengarna smakar bra sen!!
Imorgon ska vi till vallarna med bästefarmor, sen på söndag ska min familj på mors sida och jag hälsa på den tredje av oss supersystrar!!! ÖÖÖÖÖS!
Nu ska jag sova vidare, så jag orkar njuta av mitt paradis!


22.46 Now you got a girl, someone new.and i can't pretend to just be cool, i can't be your friend so this is the end.

Hej vänner! Nu ligger jag hos farmor och ska sova. Imorgon vankas det jobb 06.45-16.00 och jag är supertaggad!! Eller? Har jobbat ikväll och det gick så bra så! :) igår skulle jag och min kära motsats bege oss till systeryster nummer tre. Men planerna blev ändrade i gällstad men vad gör det? Vi gjorde vad vi kunde av situationen och åkte och badade i örlen istället och kanske hälsar på 'na på söndag istället! :) nu vill jag minsann SOVA. 😂😎


00.17 det gör ont att veta, men lika ont att undra.

hej ja hej jag lever. även fast att jag kanske inte övertygar er om det tillräckligt ofta. ni tre stycken som läser det här. även fast att antalet som läser det lilla jag skriver om mitt liv här går att räkna på en hand känner jag ändå att jag har så himla mycket fint och roligt att berätta för er. saker jag känner att ni skulle trilla av stolen av skratt och saker jag känner att ni skulle klappa mig på ryggen som en tröstande awkward handling för. 
jag har fortfarande inte accepterat det faktum att jag har tagit studenten hörrni! ni som varit med från början var med när det största problemet i mitt 16-åriga liv var pojkar och vilken linje jag skulle gå, skulle jag komma in? väljer jag rätt? och det kan jag säga er, det gjorde jag banne i mig! de tre roligaste åren i hela mitt snart 19-åriga liv... visserligen är det inte mycket för världen men vänta ni! 
jag arbetar nu också vettni! på Katarinagården i Torbjörntorp och trivs bättre än vad jag hade trott. och jag trodde att jag skulle trivas, så ni kan ju förstå vettni! toppen! sen att man är ett stenkast ifrån bästefarmor gör inte saken sämre!
en annan punkt som ligger och skaver hos mig är fotbollen.. jag saknar det något så ofantligt, men jag hade så sjuk otur nu på vårsäsongen. drog på mig luftrörskatarr och iochmed astmaskiten och pollenskiten, var jag tvungen att vänta ut otyget! där var den säsongen över. men tusan, jag laddar om för höstsäsong och då ska jag bannemig träna varje gång! 
nu har jag mycket mer att berätta för er, men som ni märker är det redan för mycket för att det ska bli någon ordning i inlägget. så vi sätter punkt för ikväll och hörs en annan kväll. 
 
 
Hoy vänner!
 

RSS 2.0