21.20 for all the times you stood by me, for all the truth you made me see, for all the joy you brought to my life

hej. hej. hej. hej.
jag slängde mitt russin... :( bad pappa köpa nya, men han glömde det, men jag fick thaisöppa istället. helt okej. det tar vi ett äpple på. det är gott. imorgon ska jag nog göra egna fiskpinnar. det blir nog häftigt.

har ni några tips på god mat som inte innehåller socker, alltför mycket fett och proteiner?
skriv gärna ner dem på en liten plats någonstans och skicka till mig.

ah. nu kommer pappa in så nu ska jag laga mat åt honom.


16.46 take me to your best friends house, marmelade we're making out oh yeah, i take me to your best friends house, i loved you then and i love you now

världens jävla ilandsproblem. jag får inte det sista russinet ur min förpackning. känns la sååååådärr eller?  sen är det ju inte direkt så att jag vill dra in fingret i där eftersom att det är så kladdigt i där. så nej. det sista russinet får vara. tills att jag inte kan hålla mig längre. PLUS att mitt kaffe är odrickbart since sandra kastade halva russinförpackningen i skita'. fan.

nu ska jag råplugga anatomi, för det som finns inom mitt cranium vill inte samma som min kropp vill. det andra jobbiga är att jag vill se pitbull på söndag men nehe. jag vill se loreen på lördag men ingen kan. nehe. tufft liv.


18.43 i see you over there so hypnotic, thinkin' bout what i do to that body, i get you like aouh baby

whatapp!!
jag har varit lite ooooooof-f.
jag gick till en sjukgymnast häromdagen och enligt honom verkar det som om min fotbollskarriär var över, men det var det för zlatan som ung också så jag ska väl inte måla fan på väggen. även om det ser mörkt ut just nu, så ska jag inte ge mig. jag är så trött på att allt är målat i svart. men screw it. jag SKA tillbaka.

förövrigt så hade vi friluftsdag med fyraårsprogrammet på skolan idag och vi hade det jättemysigt så det var väldligt lyckat!

ah.. vad har jag mer att säga? livet som andraårsringare på gymnasiet börjar gå mot sitt slut, och det känns ganska konstigt faktiskt. men skit i det.
något annat som har hänt att jag har fått träningsförbud. ah.

det var lite överdragande över det senaste dagarna i moi loife.



17.38 och jag skäms för att jag låter dig, men jag ska aldrig vara mot någon annan, som du är mot mig

just är livet lite upp och ner. jag är väl kanske inte on my edge.
mitt knä har liksom fuckat ur tooootalt, vilket gör att allting blir ännu värre.
precis när man känner att man är påväg upp igen, och så blir allt så jävla fel.
jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig åt, idag har jag tillbringat mängder med timmar på sjukhuset, utan hjälp typ. sen skulle jag till pappa för att kolla på bikiniöverdelar men hittade ingen som passade. fan :(
sen känslan över att inte få spela fotboll förräns en sjukgymnast gjort ett utlåtande och eventuellt träning där gör mig inte direkt gladare. but hey, det är soligt ute. det är alltid bra.

ah förlåt för ett oerhört negativt inlägg men just nu tycker jag synd om mig själv. egentligen utan rätt, haha jag får skärpa mig och se till att keep a good face nothing more to it liksom.



är du shysst eller?
tack!

17.24 dry my eyes so you wont know, dry my eyes so i wont show, i know you're right behind me

i'm. alive.








barely.


10.44 and it's hard to dance, with the devil on your back, so shake him of. grattis sandra!

Idag fyller min fina kompis Sandra Elmersson 18 fucking jävla år. fyfan vad bra duvet!
den människan kan få en att spricka upp i totalt asgarv klockan kvart i sju en onsdagmorgon, och hur många kan det? hon kan vara oerhört envis, och oerhört dum ibland, men hon är en jävel på att inse att jag alltid har rätt. det gillar jag väldigt mycket må jag säga. :D

grattis lille pinky.. ah.



puss!

19.00 du får inte stjäla av min godhet, för att fylla upp ditt hål, du får inte riva mina murar, som jag omsorgsfullt byggt upp

tjennnnnnnna :)
just nu sitter jag här och väntar på pappa och ellinorisen. tagga falkenberg osånudå!
ikväll skriker magen efter tacos och gissa om jag ska mätta den!! :D
jaa.. nu har jag liksom inte mer att säga, jag ville bara make a statement att jag lever oåsvidare.
puusshej! :)

RSS 2.0