22.26 when the rest of the world still is sleeping, you always can count on me!

ja, nu ska jag sova, och mer än så har jag inte att säga, vi hörs på återseende!

fierce and love.


over and out from dahl!

10.47 du är ett glashus, och jag en sten, men det är du som försöker se genom mig

hihih hey ho!
jag sitter i ett klassrum någonstans och lyssnar på lars winnerbäck, och försöker få sandra att gilla honom, utan fråmgång. skitsamma. :) jag äter ett guldmål för att sedan gå och bada. ;d hahah skoj.. nja inte så. jaqg har kanske inte uppdaterat på ett tag, men jag menar. vad gör det? :) haha nu ska jag äta min yoghurt, men innan det, slänger jag in lite snygga
bilder :D




firece and love!

over and out from dahl!

15.10 you go out like you know who i am

hey ho lets go
jag sitter nu och äter och gör mig redo inför ett möte, och sedan gym med laget, :) jag har inte mycket tid på mig, men ville bara utmärka att jag lever osv. btw. ny spelningslista, :) apabra att träna till! :D

burn those calories




fierce and love


ja det var allt.


over and out from dahl!

23.57 stumbelin' in

jag är så sjukt trött och jag har tränat lite styrka såhär om kvällskvisten, underbart. :)
nu ska jag sova en stund för att sedan gå ut med min kamera, imorgonbitti :) mys.
vid fyra imorgon ska jag på möte och direkt efter det ska jag med laget till atlantica och gymma. underbart. :)
men somsagt, sova :) pusshej!

over and out from dahl!

15.14 Jag hatar att bli liten och vintern är så satans lång igen

jag älskar lars winnerbäck!

Lars Winnerbäck – Från kylan in i värmen
Lars Winnerbäck – Elegi
Lars Winnerbäck – Kom änglar
Lars Winnerbäck – Solen i ögonen
Lars Winnerbäck – För dig


14.00 no words can describe this

japp, som ni ser är klockan två, min far kommer snart och jag har precis städat färdigt mitt rum och ska ta mig an disken. men först ska jag berätta om;
MITT 2010 I ORD. :)
japp, dåskavise.
vi börjar väl med nyår... hahah finns egentligen inte så mycket att säga om det, jag och andrea var la i kättilstorp osv. kul.
januari 2010 mådde jag skit, jag visste varken ut eller in. men tur var då att man hade vänner man kunde lita på och falla på, i visdom av att de alltid skulle hålla uppe mig över ytan. när jag inte oroade mig över tillvaron spelades det fruktansvärt mycket Mario Kart, både wii och playstation, skoj. det åts väldigt många fruxoklubbor och skolan började alldeles förtidigt efter ett på tok för kort lov.

en av alla tusen flumbilder
februari 2010 började jag oroa mig för gymnasiet och jag tränade en hel del fotboll. skäänt. livet började bli normalt utanför skolan och jag och min far åkte till falkenberg på sportlovet, dock bara över dagen för att se hur det såg ut. allt för mycket snö.

sadly enough, this is the ocean
mars 2010 var mitt liv ganska lugnt, det hände inte för mycket och ja, jag tog det mestadels lugnt. men visst fanns det svackor där också, men inte lika stora som förgående månader. det kändes som om min vardag var likadan dag efter dag.

en bild säger mer än tusen ord. skoldag en dag i mars,
fotograf; Andrea Lindh
april 2010 var en helt okej månad, vi åkte till danmark med laget och jisses vad underbart det var. det spelades såklart mycket fotboll, men annat skoj hände också. våren var kommen och sommaren närmade sig. mitt liv kom till rätta igen. underbar månad.

ett av alla tusen uppdrag - Johanna Eng
Maj 2010 var också en helt fantastisk månad, vi åkte till stockholm med klassen och stackars ellinor hade magsjuka på vägen upp, så en femtimmare på busstoaletten för hennes del. jag hade sjukt skoj med mina vänner och tjejkvällarna blev allt fler vilket inte gjorde mig något ont. det spårade väl mycket närsom varsom. inte mig emot.

en bild från hemresan från stockholm, (jag och ellinoris!)
Juni 2010 känslan av att vi var påväg ut ur vartoftaskolan var total och elva dagar in så stod vi där redo för utgång en sista gång. men det hände mycket skoj innan. vi annordnande avslutningsmiddag som blev jättemysig. jag och ellinor åkte till falkenberg med pappa över helgen innan vi slutade skolan och min mobil blev stulen. vi sov på skolan, och den kvällen, kunde egentligen inte blivit bättre... HAHA jag gick ur nian, och fällde en tår.. eller ganska många tårar när jag hade i åtanke att detta är den sista stunden vi är en klass. min systers barn fick en ledig vecka från deras föräldrar då vi tog hand om dem.

skolavslutningen 2010

falkenberg med ellinor 2010
juli 2010 den tredje juli bar det av till falkenberg ännu en gång, dock denna gång utan ellinor :) hahah där spenderade jag två härliga veckor och vädret var helt underbart. jag brände mig och kunde knappt gå i tre dagar efteråt.. precis sådär det ska vara. jag kollade på vallarnas uppsättning och jag häslade på i ullared. jag var på varbergsfästning precis som alla andra år. :) wonderful. när jag kom hem hann jag i pirncip packa upp och packa om, för tre dagar senare bar det av till göteborg för att spela gothia cup. apakul.



augusti 2010 gick jag mest och förberedde mig mentalt för skolan och allt det nya som skulle ske. jag var mestadels bortkommen denna månad. hände inte så mycket mer.

en bild från den sista tiden av den blonda eran.. :(
september 2010 färgade jag första gången mitt hår, skillnaden var inte så synlig men jag började enkelt för att inte gå från tokblond till svarthårig typ :) hhah mer än så hände inte i mitt spännande liv förutom att jag började känna mig hemma i gymnasiets värld.

oktober 2010 började jag köpa julklappar och förbereda mig., jag längtade till lov mer än något annat och jag kände inte för något annat än att spela fotboll.. jag tokförberedde mig för odencup och tränade så fort jag fick chansen till det. jag färgade mitt hår en andra gång.

håret ser oranget ut på bilden, men nej. det var det inte.
november 2010 jag fyllde 16 och jag färgade mitt hår riktigt mörkt denna gången. hua. jag spelade odencup och gjorde faktiskt ett mål skoj. i odencup nämner jag inte så vidare mycket om hur det gick, för ibland måste man ha tur. men iallafall vi kom på en godkänd tredjeplats om man kommer ihåg historien bakom den ;d haha jag firade min mamma osv.

december 2010 firade jag jul med mina nära och kära och det var toppen. jag färgade dock mitt hår mörkare fyra dagar innan jul då färgen tidigare börjat gå ur. jag fick jullov och mös med min familj. nyår festade jag in på riktigt sätt denna gång med mina underbara vänner. helt underbart!

jag mös också med mina riktigt underbara vänner

jag festade runt som en galning och hade det bra


kort och gott, mitt år var ganska bra. :)

over and out from dahl!

11.33 turn a little faster, the world will follow after

hej kom och hjälp mig... det är vad mitt rum skriker, och för att vara snäll, ska jag faktiskt hjälpa det idag.
så de närmaste två timmarna, yr jag runt här inne, efter det ska jag ta hand om disken. 

jag vaknade imorses typ kvart över tio. ganska passligt för mig. och tittade ut och såg att solen blänkte mycket fint. så jag plockade fram min systemkamera och drog på mig lite kläder sen vart jag redan ute. väldigt. fint. :)
bilder kommer en annan gång ;)
ja. det var allt för nu men jag bloggar la senare också dåra :)


en bild från januari 2010 då mitt liv var som mitt rum, uppochnervänt. 
oro och ångest var min melodi just då.
bra? nej det vet jag inte om jag kan kalla det.


over and out from dahl!

21.53 Like a lady to her good manners, i'm tied up to this feeling

....
here is the thing
i'm empty on words.



because of you


18.58 for a smile they can share the night, just one more time

Okej, för er som ville... här kommer en presentation av mig själv, :)
jag heter för er som missat det, johanna linnéa dahl och bor en bit utanför falköping med min pappa.
mina föräldrar är skilda och min mamma bor i falköping liksom min yngsta stora syster Sarha.
min äldsta stora syster Jennie bor i Göteborg med sin sambo och deras två barn.
på min fria tid så spelar jag mycket boll och gör alldeles för mycket läxor, men den lilla tid jag har kvar tränar jag och är med mina vänner. när jag däremot inte har fritid, och jag går i skolan, så studerar jag på Barn-och Fritids programmet på Ållebergsgymnasiet, en annan faktor som är fruktansvärt skoj är att jag sitter i elevrådets strylese. varför jag just valde det programmet var egentligen för att mitt i valkvalet så fick jag panik och hade ångest varje dag i nian. men jag kände att det var det som passade bäst. när jag väl valt, fanns det inget som var värre än att gå och vänta, och vänta... jämt,jämt,jämt,jämt. men en varm semestermorgon i falkenbergs härliga atmosfär, så fick jag beskedet.. jag var intagen. påtal om somrarna så brukar jag ofta tillbringa soliga dagar i ett förtält eller en sockerlåda utanför falkenberg i vid olofsbos trakter. fint det där. ja.. det var väl i korta drag om hur jag tillbringar mitt liv om året. :)


over and out from dahl!

10.18 because the night belongs to lover because the night belongs to us.

okej, jag sitter nu är i bf's grupprum och borde egentligen hjälpa sandra, men jag ska uppdatera  bloggishen.
jag har också precis fixat apuplats på dagis, vilket kommer bli skoj :)
mina omogna vänner.... är som sagt.. väldigt okoncentrerade, och omogna just nu ;d men jag gillar dem ändå. :)träningen igår var underbar, utmattningen efter träningspasset var fullständig och min underbara pappa hade lagat mat till mig lagom till min hemkomst.
nu ska jag försöka ta tag i mina vänner och få de göra de som ska göras.


over and out fom dahl!

17.39 accedentally in love

ja, nu taggar jag inför träning med blodapelsin och en stoooooor kopp kaffe!


over and out from dahl!

18.20 även om det regnar och är storm, är ändå känslan av att vara fri helt enorm

hejsvejs :)
jag har hört att det vart ett tag sedan jag uppdaterade min ouppdaterade blogg, hhah
men aja, skola är ju skoj.. nja?
igår var första uteträningen och guuud så skönt. dock är träningsvärken något jag kunde undvikit.
imorgon är det ållebergsdag då jag inte riktigt vet vad som händer, men nice blire vettula :) najs.
men nu ska jag försöka joddla vidare och sedan får vi se om jag updaterar imorgon.. återstår att se, hihih




Well baby I surrender
To the strawberry ice cream
Never ever end of all this love
Well I didn't mean to do it
But there's no escaping your love

These lines of lightning
Mean we're never alone,
Never alone, no, no

Come on, Come on
Move a little closer
Come on, Come on
I want to hear you whisper
Come on, Come on
Settle down inside my love


over and out from dahl!

20.00 give me some milk, give me some milk

hejsan :)
jag har ingen motivation till detta, men jag gör det endå :) hihi eftersom min uppdatering har varit som den vart, så ska jag berätta helgens bravader.
i fredags bar det av in till falköping med sötingellinor som sällskap... där taggade vi inför fest... ahha bra...
när vi väl var på g, så kände vi att nee... vi är inte direkt på festhumör, så vi beslutade oss för att gå och käka någonstans istället, så vi gick emot gondolino, men ändrade snabbt och vi traskade då istället upp emot mcdonalds... det var kallt... jag hade enbart nylonstrumpbyxor i -5-10C det var väldigt kallt.....
lördagen var en bra dag, många timmar spenderades i sängen och bara slappade det... när klockan närmade sig halv sex mötte jag upp min syster och vi gick och handlade lite på willys sedan gick till mor och bara umgicks och mös.. :)
söndagen.. har jag i princip inte gjort-... någonting. bra :)



men ja!
sandra lika snygg som vanligt?

fierce and love


over and out from dahl!


16.35 lika hopplöst förälskad nu som då

alltså this is my problem...varje gång jag skriver rubriken, (vilket jag gör sist i varje inlägg) så har"internet Explorer slutat att fungera" find this... ..l..
ajah... nu sitter jag här och har precis fått igång den gamla skrutten till skoldator som jag lämnade in i oktober, som jag fick tillbaka... idag. känns bra, faktiskt.. jätte            bra...
om dryga timmen sitter jag och laddar inför träning och möte, jippi!!! :D
dock har jag något så jävulusiskt ont i knät tack vare sandra, och min hand tack vare ett brustet blodkärl. känns bra.
någon som har lust att ge meg en ruggenmassagen? :D

nu ska jag äta rätt innan träningen :)


en bild från den blonda eran.




over and out from dahl!

11.14 when i look back now, the summer seemed to last forever

hej hå!
this the deal...
jag uppdaterade inte igår då jag istället spenderade dagen framför tv;n och läxhögen som förövrigt bara växer... kul. men framåt kvällningen kom min underbara vän ellinor hit och sov här eftersom att pappa inte är hemma...
men imorse när klockhögen ringde klockan halv sju sisådär, så gick jag upp i vanlig ordning, men det som skiljde sig denna morgon, var att jag för att istället ta en dusch, spydde... så det blev ingen skola där inte... jag väntade då in sandramus så hon kunde ställa in sina grejjor. efter det gick jag och lade mig på nytt, och fick reda på att ellinor inte skulle till skolan med niobussen som jag trott, utan hon skulle inte till skolan alls denna dag, eftersom hennes lärare var sjuk... ibland har man turen på sin sida.
men klockan 12,40 så sitter jag förhoppningsvis på en buss som är i tid påväg in till min uuuuunderbara mamma, för att sova där, :) mysigt. :)

men ja, vet inte om jag uppdaterar mer idag, om inte... gör jag det imorgon. ;d


firce and love ....    (sommar vore inte helt fel ändå)

over and out from dahl!

18.22 allting har förändrats men du finns kvar

ookej, jag är på gränsen till död, och jag orkar inte skola..
jag sitter seriöst fortfarande i min sov tisha. nice.

nää... usch fy och tvi. nu vill jag att min pappa ska komma hem, så jag kan få något gott att äta.
jag har ätit fyra majskolvar idag. stillar matbergäret fruktansvärt "bra".

haha nu ska jag väl joddla vidare.

over and out from dahl!

15.19 it's allright, your ready for the night

jahapp, nu försvann det tre mil långa inlägget. tack.
men ajah. jag sitter förövrigt här och gör det sista på matten så jag kan vara duktig och lämna in den imorgon :)
hade också vinterns sista sovmorgon idag. hur underbart som helst.. eller? nääää.

annars har jag inte så mycket mer att säga, så jag gräver ner mig lite djupare i hälsopedagogiken så den blir färdig också, najs :)

over and out from dahl!

23.01 i fell in love last night, and i was dancin' the whole way home

som ni förhoppningsvis kan se, så är det ändringens vind som har blåst över designen på bloggen.. det tackar vi Sara söta Lennéer för :)
farsen var helt ok. visserligen har jag sett den en gång redan. men vi gjorde det för min kära söta lilla farmor. hon fick det i julklapp och hon tyckte det var väldigt bra vad det verkar som, det är ju alltid kul.
imorgon ska jag förhoppningsvis vara med den sötaste matilda'n i världen, mysmysmys.
hihihi skoj.
tisdag... kan vi liksom... hoppa över.. och gå bakåt istället.. för jag har ingen större lust för att gå tillbaka till skolan., nä usch.

förövrigt har jag kommit igång med träningen igen, så jävla skönt.. nu är det liksom bara styrketräningen som saknas.. :)

livet leker... himlen smeker. hooho (jag rimmade) (skämt åsido)
nu.. ska jag.. gå. :)

over and out from dahl!

11.30 a quicky, hotstuff

hej mina vänner, världens sämsta uppdatering, men ni vet ju faktiskt varför :)
idag ska jag åka till farmor om ca 15 min. där ska vi fika lite osv. sen ska vi vidare till rosers salonger och kollar på en mor till salu. här kommer ett klipp från en film från min barndom... "josie and the pussycats"
även igår... tittade jag på comedy central.., jävlar vad rolig han var haha :) Gabriel Iglesias:)




over and out from dahl!

15.20 jag skulle pröva mina läppar mot någon annan, om du lämnade mig nu.

hejsan kära vänner!
nu håller jag på att städa i ordning på mitt rum efter att ha haft ellinor här över natten... galet vad stökigt det blir kära kompisar. ;s
jag ska snart åka till min mamma, och kommer hem typ lördag eftermiddag, hon har inget internet så räkna inte med någon uppdatering innan dess. (för er egen skull ;))
jag ska också fika med min söta matildasötan idag, mycket nöje! :)
jag har liksom inte så mycket att säga idag.. ganska tomt. ...
känns bra, eller nej. jag vet inte. min värld upp och ner... men leendet på läpparna sitter permanent fast. jag mår så sjukt bra, men ändå... sitter jag på min stol, och hänger upp och ner. bra. :)
nu kommer lite bilder :) ha det bra... hoy!




over and out from dahl!

14.24 i whip my hair back and forth

bra, salutera mig, tack tack.
jag har nu städat iordning i mitt rum, och sitter och avnjuter med en gooood kopp te.
te är nog det (bortsettfrånkaffe<3) godaste varma dryck som finns... jag gilla te.
te't avnjuts i min stora marilyn monroe kopp, vilket gör det ännu bättre..
nu ska jag förövrigt fundera på, om jag orkar gå till affären och köpa sött till min lilla mage.
det återstår att se.
men ja. nu ska väl inte jag sitta här och hojta mer.
men det kommer ett till inlägg senare idag, det lovar jag, så keep your eyes open sweet things :)


over and out from dahl!

12.36 this place will blow your mind away!

ida molin, DU kan vara en sötis!
 
det ska föreställa en pussmun ;d

okej hej förresten. nu har jag i princip just vaknat, mm vad gott.. helt ok!
jag håller även på att försöker få tag på ellos, (ellinorisen) vilket jag fick. 
min pappa som skulle bort i kväll, skulle stanna hemma, men det gör inget.
för jag gillar min far :) han är snäll.
men hursomhelst, det blir väl att vi kikar på det däringa fredriksdalsteatern på kanal 1.
skojsigt.
som ni märker är jag mer på hugget idag, och eftersom vi får så kallat "gäst" ahaha ellinor...
så kanske det är bäst att jag städar lite på mitt rum så min far blir kanonisgladis :)
det svåra med att städa för min del... är att jag ALDRIG sätter i gång. men nu kör jag vafan!
undertidenkannilyssnapådennalåten,dengillarjagattfestatill.tummenupp
Manian – Loco - Video Edit


over and out from dahl!

23.26 det var fan vad du är pesemistisk!

okej, klockan har börjat närma sig natten, och guess what.. här sitter jag. lika rastlös som vanligt. det känns gied. nej. det gör det verkligen inte. jag är trött. jag har sjukt ont i axeln, och i mitt öra. det låter väl bra? doesn't it? :)
förövrigt, ska jag spela spel nu... på... king.com ssåå pössa



over and out from dahl!

22.11 du har ett sätt att säga mhm, jag inte trodde fanns

hejsihejsi!
jag sitter nu här vid mitt skrivbord, och har faktiskt.... inte en enda tanke som vrider min hjärna urled idag..
faktiskt... tänker jag inte på något alls. rätt så galet...
men förövrigt, är jag jätteglad att ni läser min blogg, numer går statistikens blåa linje, över 40 per-dag gränsen liksom. inte kunde jag tro att det var så många som läser om mina vardagliga tankar, men det är trevligt... ni får komentera något om det är något ni vill ha mer utav, eller något sådant :) kanske bloggen blir lite roligare liksom :) skojsigt. 

jag har suttit närmare en halvtimme med detta lilla... jag har torka i hjärnan, och börjar smått tvivla på.. allt i princip. livet är bra härligt.  
i brist på annat matrial att skriva om, eller överhuvudtaget.. kommer bilder. :)






aaaand there you have it... :) just some of aaaaall those thousand photos of me, through changes and lost times.


Over and out from dahl!

23.32 english accent ♥

jag har egentligen inte så mycket att säga, men jag ska i vart fall, försöka gå och lägga mig tidigt ikväll, så jag kan börja i tid med att vända på dygnet, som redan hänger upp och ner,...
men som tur är har jag scrubs, och how i met your mother på kanal sex än så länge, så nu ska jag kika vidare tänkte jag...
förövirgt tycker jag att engelsk accent är hur mysigt som helst..



over and out from dahl!


21.51 drivkaft osv. kul

adriana lima victorias secret 2010
Adriana Lima

Lily Aldridge

Erin Heatherton



kollade nyss på victoria secret, och jag lovar er, nu har jag hittat mina idealmagar osv :)
nu kämpar jag väl vidare, så får jag se om if i'll make it to the victoria secret agency :) hoho


over and out from dahl!

17.18 don't go wasting your emotion






jag tror jag la upp dessa videos, för jag tycker han är söt hashah och för det är småskoj.. :)


over and out from dahl!

00.06 nostalgiskt... kärlek mina vänner!

jag vet att en del har frågat sådär random liksom, vilka mina bästa vänner var som barn...
min allra första vän var Sofie Johansson, dock har jag inga bilder från den tiden.

men de andra två bästa vännerna som det hittades på så sjukt många okloka upptåg med, heter Lisa Gustavsson, och Emma Carlsson... här får ni lite randombilder.










däääärså :)

over and out from dahl!

21.02 "varför måste man ta av sig byxorna när man går till tandläkaren?"

halloj :)
idag har jag varit dödare än en ihjälstenad zombi. trött.. hej.
jag vet egentligen inte varför, men igårkväll när sängen väntade på mig och min sömn, så spenderade mina ögon stunden till att titta på poker, och det mina damer och herrar, var det tråkigaste jag varit med om, galet, men sömnframkallande... mjorå :)

förövrigt så har min dag idag tillbringats till att sitta och ugglat i kinnarpshallen för att ha kollat på mitt underbara lag, komma delad trea i kinnarpscupen, starkt gjort faktiskt :) efter det så handlade jag och far min, sååå... nu gör jag inte så mycket faktiskt :)


nu ska jag se på filmen good luck chuck, den börjar bli uttjatad.  :-)


bara för att liksom ;)

over and out from dahl!


00.30 i got the sun in my pocket and the world in my hand, hey

okej, som vanligt sitter jag framåt natten, och jag kan inte somna. men annars mår jag bra. :)
jag tittar på what happen in vegas och äter chocklad... jag tänkte att jag proppar i mig onyttigheter nu innan jag börjar med mitt träningsschema, aaaaaaaaaawsome :D


nu ska jag pallra mig vidare mina vänner :)

over and out from dahl!

22.00 at the top of my league

hejhejhejhejhej
jag har ont i huvudet jag är trött, jag vill sova, men först vill jag äta..
förövrigt tror inte jag att jag har mått så bra som jag gör nu någon annan gång i mitt liv faktiskt.. allt är på plats och jag har inga som helst problem eller bekymmer, jag svävar sju meter över molnen och jag ser mig om i bland stjärnorna. jag vet egentligen inte vad det är med mig, men skitsamma, jag grubblar inte, jag vändar andra kinden till :)
jag önskar att 2011 blir ett bra år, men som kvällen avslutades igår... kan det bara bli bra!! jag har också två nyårslöften :)

1. beach 2011 HÄR KOMMER JAG!
2. jag ska bli mer ordningsam, :)


punkt nummer två, vet jag att jag kommer ha mer problem med, eftersom att jag är, och har alltid varit en "ta-det-som-det-kommer-typ" och jag vet... att jag aldrig kommer bli direkt organiserad, men ni vet vad man säger...

- ordning är för idioter, kaos är för genier.



nu ska jag gå och äta en skinkmacka :)

over and out from dahl!

13.49 1/1-11

ja, nu var vi här igen, ännu ett nytt år, och nu stundar den årliga kalkonmiddagen.. MUMS :)
gårdagen gick från börjat inte riktigt som vi hade planerat... det blev ingen förfest för min del, därför att jag offrade mig för mina kompisar ;d haha men jag hade roligt iallafall! efter att vi gick upp till donken, som förövrigt stängde en kvart innan vi kom, gick vi ner till happy time, klockan var då typ halv åtta.. jag och sandra satt där och skrattade galet mycket och började smått känna den galna crazy känslan, att detta kommer bli en bra kväll..
typ vid tio mötte vi upp matilda och ida igen, eftersom att de gick hem när vi kom till happy time och fixade sig lite till, ;d. klockan närmade sig elva och vi mötte upp ellinor och lisa, rebecka och massa härliga människor.. när klockan sedan stod på 23.55 så var utgångarna ockuperade, och väskor kollades igenom tusen gånger om. men fyrverkerierna var galet vackra, och jag träffade människor som jag sedan länge glömt, härligt...
sandra åkte hem för att hon mådde illa, men när vi sedan gick in, spelades min och sandras låt...CDM Project – Satisfaction attsingen.. efterdet, blev det mestadels kaos, men helt ok!
jag somnade i min säng när klockan närmade sig fyra, :)

ha det gott :))

over and out from dahl!

RSS 2.0